har visst glömt att svara på några frågor!!
 
din favoritbok? se nedan
hategenskap hos andra människor? inskränkthet, disrespect (svenska?) egoism, maktbegär
vem lagar bäst mat du eller v? jag enligt mig, men viktor har jävligt bra smaksinne. han föredrar även husmanskost - så tråkigt?!
vilken är den bästa maten? förut var det pasta och nån go sås - alla gånger. men jag venne. älskar all mat så himla mycket bara den är god.
vad tror du händer efter du dött? med mig eller med övriga? jag hoppas alla blir jätteledsna och ångrar att de inte värdesatte mig högre. HAHAHAH. nä, men just nu tror jag att man dör platt fall och inget mer. men helst vill jag komma till ett fantastiskt himmelrike varifrån jag kan se ner på di levande,***och ibland göra små tecken**. har dock svårt att tro att det är så då jag själv aldrig varit i kontakt med något liknande.
visa en bild på ditt favoritplagg! se nedan
har du någon speciell rutin när du borstar tänderna? jag sköljer först tandborsten med vatten, tar på tandkräm (typ ett lillfinger som jag lärde mig på mellanstadiet! men viktor säger att jag måste ha MCYKET mer) sen borstar jag noga och länge, har på senare tid blivit väldigt rädd för hål. Sen spottar jag och sköljer av tandborsten. INTE munnen.
SKA SPELA BRÄNNBOLL NU!
SÅ PEPP!
 
sist jag spelade gick det såhär:
 
"PMS kan lindras på flera sätt
 
Lindriga besvär av PMS kan bli bättre av att man motionerar. Välj en motionsform som känns bra. Om man är ovan att röra på sig kan man till exempel börja promenera regelbundet. Det är också bra att sova ordentligt och försöka ta det lugnt och inte stressa. Likaså är det viktigt att man tar hand om sig själv genom att göra saker som man tycker om att göra." källa: 1177
 
Livstips, m.a.o. Gillar speciellt sista meningen 
myTaste.se