NU har jag pluggat. gjort en minitidslinje över antiken - medeltiden - renässansen - barocken.
Har suttit på den här platsen........................
................konstant nu sen jag kom hem. D.v.s. från klockan 15.00! i 2 timmar och 38 minuter!! ok det känns faktiskt längre än så. men nu tycker jag att jag är förtjänt av en jävligt lång paus.
 
tills nästa vecka ska jag dessutom skriva första kapitlet i en kapitelbok för personer  9-12 år. Handlingen ska utgå ifrån ett problem eller en konflikt som barn och unga skriver om i t.ex kamratpostens knopp och kropp. HEHE ÄLSKADE DEN DELEN AV KP. Även överiga sex & relationer frågor-svar som fanns i t.ex Frida. Så intressant. 
 
Men nu funderar jag på vad jag ska skriva. Vill inte att det ska bli en töntig högstadienovell med en massa talspråk och ytlighet om "det finns en snygg kille som jag e kär i omg hur ska jag se ut och prata om för att verka intressant". Tror jag ska skriva om någons första mensflöde. Eller någons första hår under armarna som man inte vill raka bort :(:(:(:((:(:(:(:( ideal, utanförskaphet osv. Ingen cool högstadietjej här inte. Äh, jag vet inte. Det här låter ju astråkigt. Ska förbättra mina idéer.
 
HEJ ALLA
 
JAG SITTER HÄR I KÖKET OCH LYSSNAR PÅ SIGGE Å ALEX PODCAST. KOM PRECIS HEM FRÅN SKOLAN. EGENTLIGEN MÅSTE JAG PLUGGA JÄTTEMYCKET EFTERSOM JAG HAR MUNTLIG TENTA PÅ FREDAG. NU SKRIVER JAG MED EN HAND! DEN ANDRA HANDEN ÄR JU FULLT UPPTAGEN MED ATT FINGRA RUNT I OSTBÅGEPÅSEN.
 
IDAG HADE JAG PÅ MIG MINA NYA JOHNNY BULL SKOR, MIN BRUNA SKINNJACKA OCH EN PÄLSHALSDUK, JAG VAR ASSNYGG. SYND NI INTE FICK SE. NÄ, NU SKA JAG BÖRJA PLUGGA! LÄSA EN BOK OCH SAMTIDIGT ANTECKNA, NI VET SOM MAN GJORDE NÄR MAN PLUGGADE TILL PROV! KUL! HJÄRNAN BLIR TILLFREDSTÄLLD!
jag när jag ber viktor att klia mig på ryggen::::::::::::::::
 
HUR KAN han säga nej? :-(
myTaste.se