Det blev en liten kväll på vinci med rosé och drinkar för att fira Amanda! (Och stt jag åker till USA på fredag. Och att vi fick VG på vår rapport!!)

Fläderno och ingefärsdrinkar är min favorit!! 🍸🍸🍸


 
Asså omg vad jag ägde på combaten idag!!!!!!!!!!! Uppercuttade och boxade som satan. Var helt slut och svettig efteråt men hade så mycket energi att jag t.o.m joggade ner lite på rullbandet. Plus var assnygg i mina blåa korta 80-tals shorts. Tråkigt att det inte blir fler pass för mig på en månad nu. 

Nu är jag hemma och nyduschad. Sugen på riktigt god mat!!!! 
But what???
Lax? 
Vitlöksbröd? 💙

Äter vitlöksbröd jämt numera, alltså  minibaguetter i ugnen...... MmmmmmmMmmmm med ost tomat... Mmmmmmm

Synd bara att jag får njuta av dom till ljudet av 1. En jävla spelnörd som skriker 2. Småbarn (????) som skriker. Dessa nya grannar kommer således inte få något varmt välkomnande från mig. 
bodycombat,
Är med i en online-mindfulnes mail- tjottafläng. Mycket handlar om att stanna upp, vara medveten om ens sinnen och att fokusera på andning. Just andningen känner jag mig ganska ägig på, yoga-breathe I can! Men dagens övning lyder såhär: idag ska du gå en hel dag utan sociala medier och nyheter såsom instagram, facebook, dagens nyheter osv. 
 
Tänker mig att jag kommer se ut såhär. Minus sol och en iPhone i näven som tar kort på mig själv
 
OK jag försöker verkligen att inte ens NUDDA min telefon i onödan nuförtiden. Per automatik och vanemässigt sträcker en sig efter telefonen i tid och otid utan att liksom ha ett mål...... just den handlingen försöker jag undvika. Och kolla klockan har jag lärt mig att göra på armen nu för tiden. Det är skönt.
 
Men att gå utan instagram <3<3<3<<3 en hel dag blir svårt alltså
 
I can try
 
Nyheter är jag totalt ointresserad av så det är inga problem
 
Nu kör vi (obs! räknar alltså inte bloggen, sms eller whatsapp till detta. Underhåll mig gärna där)
iphone, mindfulness,