Milkhakezzzzzzz

Havreglass fr Oatley/Gammeldags vaniljglass
Havremjölk
Blåbär/inga blåbär 

Mixa!!!!!!!!
mjölkfri milkshake,
Här är lite bilder tagna från roadtrippen! 


 
 

 
259 mil, cirka 25 h bilfärd och ett par stater senare parkerade vi äntligen (eller tyvärr) bilen på Memphis flygplats. Kommer sakna skinnsäten, automat, aux-ingång och gps:en Ingrig.
Fredags - sista dagen i New york!! Med min kändis-outfit solglasögon och kepa. Då passade vi på att beställa en morgondrink, här har jag en cocktail i form av en Fresh start med gin, morotsjuice och ingefära å massa annat gött. 
 
 
och lite french toast till!
 
Blev endel parkhäng i solen sista dagen 

Vi var ute i god tid när vi skulle hämta våra väskor. Vi hade fått ha kvar väskorna i boendet trots att nya gäster tagit över vårt rum. Vår hyresvärd Tara var inte hemma på hela dagen (eller på hela resan heller för den delen) så vi skulle bara droppa av nycklarna när vi gick sen. Ok. När vi ska gå in genom "vår" ingång till rummet så har den nya hyresgästen satt på haspen inifrån. Jaha?????????????? Vafalls!!!!! Ok. Om haspen är på betyder väl det att någon är hemma. Så vi knackar och ropar excuse me och har oss men inget svar. Ingen är där, personen måste ha satt på haspen och sen gått ut genom "huvudingången". Vi försöker låsa upp huvudingången men det går inte. 
Passar våra nycklar ens dit? Bllablalbllbalblablabla - här står vi länge. Börjar svettas osv
Vi får inte tag på Tara.
Hennes kompis som vi haft kontakt med förut försöker hjälpa till över telefon.
Vi får adressen till Taras jobb som ligger ett par bilminuter bort - jag & Anne tar taxi för att hämta huvudnyckeln medan Lisa går till en verktygsaffär för att köpa en ev. tång att knipsa haspen med..............
Väl på jobbaddressen får vi veta att Tara inte jobbar idag (+ att jag inte kan betala taxiresan med mitt kort som krånglar) Vi åker tillbaka.
Oj nu blir det långt här
Tara svarar på sms att nyckeln vi har visst ska passa i huvudingången.
Lisa köper ingen tång.
Vi försöker igen
Sena nu
Bråttom
Översta låset låses upp men inte själva dörrknoppslåset.
VI försöker mera
det går inte
...så det finns inget mer att göra än att push the door as hard as we can och YES!!!!!!!!!!!!! Det knäcks, den är öppen.
Vi kutar in, låset är paj, hämtar vårt baggage, beställer en taxi. Skruvar dit låset lite snabbt och sopar bort ev. träbitar som lossnat från dörren...........
Hejdå Williamsburg!
 
Så, trötta, stressade, svettiga, flög vi äntligen hem till Sverige och de gröna skogarna