Ok jag är inte asbra på att ta en läskande bild men jag är numera asbra på att hantera en lergryta.

Om du vill få en lyxig middag utan att typ behöva göra ett skit (ok.. Förutom lite jobbiga saker som att tex skala, skiva och hacka, och krydda) så:

1. Köp en lergryta.
2. Köp kycklingklubbor, palsternacka, morot, sötpotatis, lök, vitlök och majonnäs.
3. Lägg lergrytan i blöt i 10-15 minuter.
4. Skala å skär rotfrukterna i stavar, lägg dessa i botten på lergrytan.
5. Lägg i vitlök och lök i små bitar.
6. Lägg 2 kycklingklubbor över rotfrukterna.
7. Smeta på honung, hackad vitlök, lite olja, rosmarin, timjan, peppar och salt på den bleka äckliga kycklingen.
8. Stoppa in lergrytan med lock i KALL ugn och sätt den på 200 grader i 1h. 
9. Sen ev ytterligare 15 min utan lock för att kycklingen ska gå färg. (Temp. på kyckling: 72 grader)
10. Servera med kall sås gjort på majonnäs, vitlök, rosmarin å timjan 
kycklingklubba, lergryta, morot, palsternacka, rosmarin, sötpotatis,
 
Antinen ägnar jag den här lördagen till att plugga diverse teorier om bibliotekets roll i samhället.
Eller också: skruva upp lister på golvet för att undersöka golvet under golvet. 
Det var fult. Så jag dammsög upp skiten under listen och skruvade fast den igen.
Älskar min mejsel!!!!!!!!!!!!
 
Men nu ska jag återgå till Bordeau igen. 
 
P.s Idag tränade jag bodypump och kände mig så stark (svag)!!!!!!!!!!! Det var mitt 4:e träningspass på en vecka.
Så nu har jag slått rekord.
 
P.s 2. Häromdagen när jag musikquizade med Lina kom vi sist och blev "kvällens nötter".
Det var det värt.
 
Hejdå! 







Typ veckan som gått! Har klippt mig, juicat, gått på höstpromenix, utflyktat till Länghem osv. Var ute i gbg i lördags men tog ingen bild alls?!?!? Men det var skoj.

Nu blir det spinning 🚲🚲🚲🚲🚲