Jag är ju ingen matbloggerska som tar några fabulösa matbilder MEN jag lagade en så jävla god (kyckling)korv-stroganoff igår! Så jag vill bara berätta om det receptet här och då krävs det en bild för utan bild är ett recept helt värdelöst, visst! 
 
 
Kycklingkorv-stroganoff
 
Ok hörrni.
1. Ordna fram en falukorv med kycklingkött (eller s.k "middagskorv") från något trevligt märke med svensk kyckling. 
2. Ta bort den röda plasten, eller gör som Christian N och ät den.
3. Skär körven i bitar (nu kan ni t.ex ta bilden till hjälp! Se, vad användbar den är)
4. Ät ett par råa korvar. (Det är ingen fara - korven är tydligen kokt och rökt och bearbetad utav bara satan!) 
5. Stek korven på mellanvärme tills den får lite färg (den behöver inte bli genomstekt)
6. Hacka lök och lägg i stekpannan.
7. Prutta i 1 msk tomatpuré
8. Stek lite till.
9. Häll i en förp. krossade tomater + typ lika mkt vatten (ok lite mindre)
10. Koka upp!!!!!!!! Koka ris under tiden. 
11. När riset är klart så börjar stroganoffen bli redo och häll då i en skvätt havregrädde
12. Koka snabbt upp lite varmt vatten (t.ex med tekokarn) och låt harricot verts ligga och bli lite varma
13. Servera! Ät! Instagramma! Hashtagga #camillaskycklingsmiddagskorv
Korvstroganoff, Kycklingkorv, havregrädde,

Kommentera

Publiceras ej