🔺ca 1/2 l finriven morot (i mitt fall resterna av 1 kg morot i råsaftcentrifugen)
🔺ca 1/2 l finhackad tinad broccoli
🔺1,5 scharlottenlök (eller 1 gul lök)
🔺1 vitlök
🔺1 ägg
🔺2 msk vetemjöl (majsmjöl går också bra) 
🔺Kryddor: salt, peppar, cayennepeppar, spiskummin, timjan
 
Hacka broccolin och ev riv morötterna.
Krama ur saften väl och lägg grönsakerna i en bunke.
Hacka lök och blanda i.
Riv ner vitlöken.
Blanda i ägg, mjöl och kryddor.
Rör runt och låt stå i kylen ca 10 min.
 
Forma biffar.
Lägg på en plåt i ugn i 175 grader cirka 10 min på varje sida, eller tills de är genomvarma och har fått fin färg. 
Ev stek upp dom efteråt i stekpanna för mer färg.

Kolla vilka trevliga färger!!
broccolibiffar, morotsbiffar, scharlottenlök, vitlök,
 
Påväg till skolan, fullt påklädd (såklart) och dator och morotsjuice nedpackat. Redo att bedriva studier på biblioteket. Kom på att jag glömt ett brev som ska skickas till mitt jobb. Så jag vände efter 300 meter. 
Och jag tänker fan inte gå ut igen!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Pga:
1. storm
2. olust
3. dåligt humör
Men har iaf fina färger på mig

Lite 40-tal idag va??

Orkade göra kvällsmat trots mitt odrägligt dåliga humör!!!!!

Jag maskerar humöret genom att vara jättepepp!

😀😀😀😀
😃😃😃😃😃😃😃
😀😀😀😃😃😀😃😀😃😀
😂😂😂😂😂😂😎😂😂😂😂😂
😎😎😎😋😋😋😋😋😋😎😎😎😎

Positive affirmation 

Nu ska jag vara "ledig" nästan hur länge som helst.
Till och med det gör mig sur.....

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃



myTaste.se