HEJ KOMPISAR!!!!
 
IDAG HAR JAG 1) varit på seminarie 2) skickat in en hemtenta
WOOP WOOP KURSEN ÄR KLAR.
 
 
Nu letar jag redan litteratur inför morgondagens kursstart då jag ska läsa IKT för undervisande bibliotekarier. ((((IKT=Informations-& kommunikationsteknik)))) Puh, aldrig en stunds vila.
 
Jag har även suttit och räknat på skatter, skulder och inkomster för år 2016. CSN, Skatteverket, ICAbanken och fan och hans moster (vad kommer det uttrycket ifrån EGENTLIGEN? Låt oss ringa Horrace Engdahl). Så nu har jag lyckats göra mig skattefri från både det ena och andra genom att betala in lite vinstskatt och mer därtill till Skatteverket långt i förväg. Jag kommer till och med TJÄNA på att betala skatt nu p.g.a. högre inlåningsränta hos skatteverket än ICAbanken. Och jag har dessutom tjänat 431 kr på mina fonder! 
 
Tack för idag!
 
MVH student och skatteplanerare

Här hade jag först tänkt skriva hur det känns att ha mens. Men istället för att prata om känslan av att skita ut hela sin livmoder så får ni två bilder som beskriver min dag.

Jag och mamma har spenderat hela helgen i Morjhults skogar och passat Viggo. Så helgen har bestått av promenader, bakning och hundgos.

Vi har bakat pizza och frallor. Ätit massa godis och choklad och gått totalt 2 timmars promenad per dag (!!!!!!!) i skogen. Det är ett heldagsjobb att ha en hund som kräver motion...

Trots mysigt med hund så var det skönt att komma hem i söndags. Borta bra men hemma äro bäst (trots att det är en lägenhet i stan............)