Skorpor och en nylånad bok. Den här gången blev det Blå stjärnan, som är delen före Äkta amerikanska jeans (som jag läste nyss) i Jan Guillous serie, så jag läser serien i omvänd ordning vilket ju kan bli intressant... Men det funkar med den här serien. Man läser ju om en släkt och jag arbetar mig helt enkelt bakåt i tiden istället för framåt. Parallell-läser (var nära på att skriva parallellläsa med tre L här. När jag gick på mellanstadiet hävdade vår "vikarierande" lärare Majsan att stopplikt stavades med tre P. Det gick inte att säga emot så under Veckans ord fick vi helt enkelt skriva med tre P trots att vi visste att hon hade fel) boken med Invandrarna (Vilhelm Moberg you know) som är jävligt långsam att ta sig igenom, men gillar den ändå. Även om det tog halva boken att göra det. Gilla den alltså.
Så nu äter jag i alla fall två skorpor till kvällsmat (Hehehhe) och ska snart fortsätta min läsestund i sängen. 
 
P.s jag har även spenderat dagen med att kolla på The impossible, om tsunamin. Rekommenderar om man vill bli lipig. Och sen sett en massa andra dokumentärer om tsunamin. Jag har ävet skrubbat kaklet i duschen och äcklats av diverse hår, avlagringar och svartmögel och velat spy. Sen har jag även varit på webbmöte om kommunens nya webbplats. Samt ätit lunch på kulturhuset. Och producerat cirka 1000 ord på min hemtenta. Allt detta utan inbördes ordning alltså! Ni kan ju ta en funderare på i vilken ordning allt gått till.
 
Hej så länge! 
 
 
 
Blå stjärnan, Invandrarna, Äkta amerikanska jeans,

2 kommentarer

sandra

21 Nov 2016 22:51

nice!

anna b

23 Nov 2016 11:23

hahah det där med stoppplikt.... Minns att alla diskuterade före testet, "hur ska du göra, ska du skriva rätt eller på Majsans sätt?? Ska man göra fel bara för att få rätt på provet?" vilken etikprövning

Svar: Haha eller hur! !
Camilla Å

Kommentera

Publiceras ej