Chiapudding med björnbär! Chiapudding är alltid en trevlig frukost när man egentligen inte är frukostsugen, det slinker alltid ner, slät och krämig konsistens med lite tuggmotstånd i chiafrönen. Och björnbär  till är trevligt. Tänker alltid på Mommi när hon satt hukad över deras björnbärsbuske och plockade björnbär när jag äter bären. Gottt!
 
Såhär gör jag chiapudding:
3 msk chiafrön
2 dl havremjölk
ca 1 krm vaniljpulver (återigen: använd vaniljpulver!! Inte vaniljsocker. Till allt...!)
Bär
 
Blanda.
Låt stå i 10-15 min.
Rör om.
Ställ in kylen tills stelnat (över natten helst, så har du en färdig frukost sen!)
Tina lite bär och ha till chiapuddingen.
 
Ha det gott
björnbär, chiapudding, havremjölk,

1 kommentarer

Mia berömmer

15 Oct 2016 12:15

Jättebra recept! Fråga: är det frysta björnbär?

Svar: Svar JA! Tina dom lite snabbt och på låg värme i micron innan servering bara
Camilla Å

Kommentera

Publiceras ej