Det här blev så jävla gott så jag var tvungen att skriva ner det för att minnas. Hade """""ingenting"""" hemma så tog allt det sista skrapet som fanns kvar i kyl och skafferi. (HAhahahhaa excuse my toes)
 
What u need:
 
Lasagneplattor 
 
Tomatsås:
Krossade tomater
Purjolök
Vitlök
Tomatpuré
Persilja
Cayennepeppar, paprikakrydda
 
Vit sås:
Smör + vetemjöl
Soja-vispgrädde (tror det var den här som gjorde det så HELVETES gött)
Havregrädde
Gurkmeja
en liten kant grönsaksbuljong
Mangold (i brist på fryst spenat/grönkål)
Persilja
 
How you do:

🍅 Stek purjolök och vitlök. Häll i 1 förp krossade tomater, typ lika mkt vatten, 1 msk tomatpuré, persilja, cayenne, paprikakrydda. Låt detta koka upp en stund tills vatten kokat bort.

🍅 Smält smör + 1 msk vetemjöl. Häll i hälften soja vispgrädde och hälften havregrädde, låt koka upp. I brist på fryst spenat: rör ner mangold + persilja. 1/3 grönsaksbuljong och lite gurkmeja. 

🍅 Koka lasagneplattorna 2 och 2. Fyll dem med den vita såsen och rulla ihop. Lägg i gratängform med tomatsåsen. Toppa med ost och/eller ströbröd.

cannelloni, mjölkfri, soja vispgrädde,

1 kommentarer

ISA

06 Jan 2017 16:02

Helig makaroner, vilket jäkla bra "ihopskrap" ;))

Svar: Haha ja. Man tror det inte finns nån mat hemma men det är bara börja gräva i skafferiet......
Camilla Å

Kommentera

Publiceras ej
myTaste.se