När går du och lägger dig på kvällen? 
Jobbar jag imorgon? Då hade jag gått och lagt mig klockan 21-22. Skola imorgon? 23. Ledig imorgon? OOooh. Jag har alla möjligheter i världen att stanna uppe länge! Men jag somnar senast 23.30, alltså om 30 minuter.

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Borstar tänderna, lägger mig i sängen, surfar eller läser. Avslutar med handkräm. Så, tar handkräm. 

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 
Va? 2 min. 

Är du kvällstrött? 
Jag blir trött när det är läggdags nångång efter 22. 

Vad har du för kvällsrutin? 
Åh, vilken intressant fråga. Jag plockar förhoppningsvis undan det som ska plockas undan (diverse disk och andra prylar), tvättar av ansiktet lite snabbt, smörjer ansiktet, borstar tänderna. Ser till att rullgardinen är nere, inga garderobsdörrar eller toalettdörrar är öppna, lägger mig i sängen (som helst ska ha sträckta lakan osv), läser eller surfar som sagt, avslutar med handkräm. Mkt frågor om kvällen?

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Inser nu att det här är en kvällslista. Den ser ut som där uppe, fast inkluderar en nyduschad kropp, ett rent hem och en renbäddad säng + är ledig imorgon.  

Hur går du klädd på kvällen? 
Numera är det enda jag har på mig hemma en grå byxdress 

Vad är det bästa med kvällen? 
Att den är lugn och fin och jag kan äta lite choklad och kolla på en serie.

I helgen var det sommar och sol! Jag har gått utan jacka och fått soleksem i pannan. Jag har kört Compact och ätit morotssoppa på Hofsnäs. Har även spenderat en hel söndag med att vara med i alternativt kollat på V:s livesändning på Instagram som höll på i 12 timmar. Jag var bl. a relationsexpert och paneldeltagare.
 
Nu har min sista kurs i skolan börjat och det är dags för kandidatuppsats, eller "C-uppsats". Det känns knepigt, vemodigt och skoj på samma gång. Det känns som att jag är den enda studenten som tycker det är tråkigt att skolan är slut (vill inte ha jobb, vill inte ta examen, vill plugga mer).
 
Vet ni vad! Jag ska göra en blogglista nu. For you.
 
 The morotssoppa på Hofsnäs
Förlåt att jag försummat er. 
Mitt liv är bara sååååååååååååååååååååååå fullspÄckAt just nu
 
 
 
Skoja!!
 
Hejdå
myTaste.se